מאמרים - bara

מאמרים

שמנים צמחיים ייחודיים – שמן קומפרי

שמנים צמחיים להבדיל משמנים אתריים, הינם שמנים איכותיים מכבישה קרה בהם הושרה הצמח בתהליך מיוחד וקפדני. במסגרת תהליך הייצור, סופח …

שמנים צמחיים ייחודיים – שמן פיגם

שמנים צמחיים להבדיל משמנים אתריים, הינם שמנים איכותיים מכבישה קרה בהם הושרה הצמח בתהליך מיוחד וקפדני. במסגרת תהליך הייצור, סופח …

שמנים צמחיים ייחודיים – שמן מרווה

שמנים צמחיים להבדיל משמנים אתריים, הינם שמנים איכותיים מכבישה קרה בהם הושרה הצמח בתהליך מיוחד וקפדני. במסגרת תהליך הייצור, סופח …

שמנים צמחיים ייחודיים – שמן היפריקום Hypericum perforatum

שמנים צמחיים להבדיל משמנים אתריים, הינם שמנים איכותיים מכבישה קרה בהם הושרה הצמח בתהליך מיוחד וקפדני. במסגרת תהליך הייצור, סופח …

פרוביוטיקה 10 | מאחורי הקלעים של פיתוח המוצר | רשמי מסע למפעל Sacco שבאיטליה.

מאת: שרון קוצר   בסוף חודש מרץ האחרון ולקראת השקת מוצר "פרוביוטיקה 10" החדש של ברא צמחים, יצאנו גיל צלר …

ספירולינה | Spirulina | סדרת מוצרי הספירולינה של ברא צמחים

סדרת מוצרי הספירולינה של ברא צמחים מבוססת על ספירולינה איכותית ועשירה ברכיבים תזונתיים. הספירולינה מוגדרת כציאנובקטריה, בקטריה קדומה וראשונית (חסרת …

על קצה המזלג – סלט תאנים חגיגי

נדמה שאין מקומית בארץ-ישראל כמו התאנה, אולם מוצא התאנה אינו במזרח התיכון אלא לא רחוק מכאן, במרכז אסיה. בזכות האקלים …

על קצה המזלג – משקה עוזררים

מאת: אורי מאיר צ'יזיק   העוזרר הקוצני (Crataegus aronia) הוא עץ קוצני ונשיר, הוא צומח בחורש ים תיכוני ונפוץ מאוד …

על קצה המזלג – חמאה מזוקקת עם מרווה

מאת: אורי מאיר צ'יזיק   אמנם המרווה היא צמח מאכל ומרפא חשוב ביותר, אך כמו שנראה מהכותרת – פה היא …

על קצה המזלג – סלט נבטים מיוחד

מאת: אורי מאיר צ'יזיק   בחורף שוב נצבעים השדות, צידי הדרכים והגינות הנטושות במגוון גוונים של ירוק. ירוק שאינו רק …

על קצה המזלג – מרק סרפד

מאת: אורי מאיר צ'יזיק   בציבור הרחב המוניטין של הסרפד הוא מפוקפק – הוא צורב, לא נעים ודקירתו נשארת לזמן …

על קצה המזלג – מרוות ירושלים ממולאת

מאת: אורי מאיר צ'יזיק   הנוף הים-תיכוני עשיר במרוות. המרווה המוכרת ביותר, זו שגם גדלה בגינות בתים ומשמשת בתה, היא …