על קצה המזלג - שייק ירוק - bara

על קצה המזלג – שייק ירוק

מאת: אורי מאיר צ'יזיק

 

באביב זה הזמן לצאת לגינה, לקטוף כמעט כל מה שירוק, להכניס לבלנדר ולהכין שייק ירוק מן הבר. לפני שהקיץ יגיע והכל יתייבש, לקטוף את החוביזה, הסרפד, מרור הגינות, כוכבית ואפילו להוסיף מהמקרר פטרוזיליה וחסה, להכניס לבלנדר ולהכין לארוחת הבוקר שייק בריא ומזין.
 
אין כמו עלים טריים ורעננים לתרום לבריאות ולתפקוד התקין של מערכת העיכול שלנו. בנוסף, יכולת העיכול שלנו בבוקר, על בטן ריקה, היא משובחת.
 
 
שייק ירוק (הבנות שלי קוראות לזה שוֹק ירוק)| מרכיבים:
חופן גדול של עלים ירוקים מהגינה והמקרר
פרי טרי (תפוח, אפרסמון, תותים)
כמה תמרים (תלוי כמה מתוק רוצים את השייק)
מים
 
 
הוראות הכנה
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר במינון הרצוי ומערבבים לשייק במרקם הרצוי.
אפשר להוסיף קוביות קרח, אם אתם אוהבים שייק קר.
אם אתם רוצים את השייק מעט סמיך וגלידתי אפשר להכינו על בסיס של אגוזים וקרח.
הדפס   |  
  |  
מאמרים נוספים: