שלום, זהו סיום התהליך וזהו המייל האחרון שאשלח לכם…
כתבתי המון, קיבלתם המון – מתכונים והנחיות. אני מקווה שכל אלו עזרו לכם ואפשרו לכם לעשות את הניקוי בצורה מגוונת ומעניינית, והכי חשוב – מעמיקה ויעילה.
חלקכם כתבם לי, סיפרתם והתייעצתם, חלקכם עשיתם את התהליך בצורה שקטה.
הקשר בינינו לא הסתיים!
אני מזמין אתכם להמשיך ולכתוב, לשאול ולהתייעץ בין אם בנושא הניקוי ובין אם בכל נושא אחר בתחום הבריאות והתזונה.
אם אתם מעוניינים במתכונים בריאים, בהכוונה, בהנחיות נוספות לתזונה בריאה – אשמח להיות לעזר!
קחו רגע ודמיינו עצמכם בשיאכם. קלילים, רפויים, מלאי כוחות חיים, מלאי עשייה ברוכה, ערניים ומרוכזים! – כל זה בהישג ידכם – עכשיו!
אנחנו צריכים לחזור אל המקור.
המקור הוא כל מה שטבעי, כל מה שמזין את גופנו ונפשנו.
כאשר נזין את גופינו בטוב הוא יחייך ויזהר אלינו בחזרה! אז נדע כי אנו ממשים את העוצמה שבנו.
בברכת התחדשות וריפוי!
יגאל קוטין
לסיום… מצורף מתכון כייפי ביותר של שייק בנוסח גספצ’ו!
אנחנו מכירים את המתכונים לשייק ירוק ולרוב הוא על נעשה על טהרת המתיקות הבאה מן הפירות.
הטעם המתוק באיורוודה אינו מעודד ניקוי אלא מעודד הגנה ובניית רקמות, אגירת נוזלים וייצוב. לעומת זאת, שימוש בטעמים: מר, חמוץ וחריף מעודד ניקוי ושחרור רעלים ממן התאים, הגברת חילוף החומרים ופעולת העיכול והכבד והגברת הפרשות.
מתכון זה משלב שימוש במכונת מיצים קשים יחד עם שימוש בבלנדר. הוא קל ופשוט להכנה ומביא מגוון טעמים נועזים וחדשים לגזרת ניקוי הרעלים בכלל והשימוש במיץ ובשייק ירקות כמתכון בסיס בניקוי בפרט. את התיבול אפשר להעז ולשנות על פי עדיפות הטעם.
מצרכים למיץ:
הכנת המיץ:
מצרכים לשייק
תיבול:
אופן הכנת השייק:
מתכון זה מספק לגוף מגוון עצום של רכיבים תזונתיים חשובים לניקוי, נוגדי חמצון בשפע (העלים הירוקים, עגבנייה, גזר וכו’), אינדולים וטיולים (המצויים בכרוב, ברוקולי וסלרי), פיתלדים, שפע של כלורופיל, ויטמני B, מינרלים חיוניים לניקוי כמו מגנזיום, אבץ ואשלגן, כולין (אבוקדו), חומצות שומן, פיטו נוטריאנטים אחרים המצויים בפלפלת החריפה ושאר התבלינים והמון המון סיבים תזונתיים חיוניים.
בתיאבון!