19 DETOX סלט עדשים ואבוקדו נטורופתית | מיה אביר (צוות ייעוץ והדרכה-ברא צמחים) דקות, עד שהן מתרככות אך לא מתפרקות. 10-15 מסננים את העדשים ומבשלים בסיר עם הרבה מים מסננים היטב ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את העלים הירוקים, האבוקדו ואת הגוג’י בריז. מערבבים היטב את חומרי הרוטב , יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. אופן הכנה: מצרכים: לרוטב כפות שמן זית 2 מיץ מלימון סחוט מלח הימאליה/מלח עשבים פלפל שחור כוס עדשים שחורות מושרות 2/3 שעות 6-8 כוס גוג’י בריז 1/4 חבילת עלי בייבי או רוקט צרור פטרוזילה או כוסברה 1/2 או נענע אבוקדו בשל קלוף וחתוך לקוביות כוס אפונה ירוקה מבושלת (טרייה או קפואה. לא משימורים) מיץ לימון ירקות מצרכים נוספים 19
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=