02 DETOX אורז ברוטב קארי דלעת עם הפתעות )R.Na( נטורופתית | עדי יוגב אלצפון )CI.H, MIHA( והרבליסטית קלינית מצרכים: מעט שמן זית לאידוי שיני שום 3-4 מלח ים אטלנטי\הימלאיה אבקת קארי הודי פלפל שחור כחצי אצבע ג'ינג'ר מגורר עלי כוסברה לקישוט בצל קצוץ דק קישואים או זוקיני 2 ס"מ 1-2 גרם דלעת חתוכה לקוביות כ 500-750 פרחי כרובית קטנים 20-30 - כ (לפרק את הכרובית בהתאם) בטטה קטנה חתוכה לקוביות (אפשר חיתוך גס) כוס אורז מלא מוכן מבעוד מועד מאדים קלות על אש נמוכה את הבצל בשמן זית, כשהבצל הופך לשקוף מוסיפים מעט מים ואת הירקות: קישואים, בלבד מהדלעת), בטטה, שום, כף אבקת קארי, כפית מלח ומעט פלפל. מבשלים עד למרקם של מרק 2\3 דלעת (כ סמיך. בזמן שהמרק הסמיך מתבשל, מטגנים קלות את פרחי הכרובית ושליש מקוביות הדלעת על מחבת עם שמן זית, קארי ומעט מאוד מים עד לריכוך ברמת "אל- דנטה" ושומרים בצד. כשהירקות במרק הדלעת-קארי מתרככים ומגיעים למרקם של מרק סמיך, מתקנים תיבול כך שהמחית תהיה עוצמתית בטעמיה ההודים ומרסקים בבלנדר רגיל או בבלנדר ידני. הרכבת המנה: שמים על צלחת אורז מלא בכמות יפה, מעל יוצקים רוטב קארי דלעת יחד עם קוביות הדלעת והכרובית ומפזרים מעל המנה עלי כוסברה טריים. לגיוון: אפשר להעשיר את רוטב הקארי דלעת עם אפונה קפואה. מצרכים תבלינים אופן הכנה: 20
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=