4 DETOX המלצות כלליות על תזונה במהלך הניקוי ההמלצות על תזונה בתהליך ניקוי הרעלים משתנות בין האסכולות השונות. ישנם תהליכים המתבססים על צומות, מיצים ותהליכים מתונים יותר המשלבים מזונות מגוונים במהלך הניקוי. חשוב לזכור כי בתהליך ניקוי רעלים מומלץ לאכול מזונות קלים לעיכול, ועשירים ברכיבים הדרושים לגוף לשם תהליך הניקוי בעיקר מזונות מן הצומח * מזונות מלאים, שאינם מעובדים, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח. * ירקות עשירים בכלורופיל - עלים וירקות ירוקים מכל הסוגים. * מזונות המכילים שפע נוגדי חמצון – פירות הדר, פירות וירקות כתומים, סגולים, אדומים וצהובים. * מזונות המכילים אנזימים - דגנים מלאים, קטניות שעברו השרייה והנבטה, ירקות ופירות חיים, מזונות על (סופר פוד). * ירקות עשירים בגופרית – ממשפחת המצליבים כגון כרוב, כרובית, ברוקולי, קולרבי, צנון, צנונית, רוקט ועוד. * חומצות שומן שמקורן בשמנים מכבישה קרה כמו שמן זית, שמן קוקוס, שקדים וגרעינים. חוברת זו היא תוצר של שיתוף פעולה בין ברא צמחים ומטפלים אשר עובדים איתנו ושיתפו במתכונים האישיים שלהם. 4
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=