ברא צמחים - ספר מתכונים

דייסת שיבולת שועל חורפית עם גזר, תפוח וגוג'י ברי רכיבים: כוס שיבולת שועל מלא כוסות חלב שקדים/אורז 2 גזרים קלופים ומגוררים 2 תפוח אדום חתוך לקוביות קטנות גוג'י ברי ברא כפות 2 גולדן ברי ברא כף חצי כפית אבקת קינמון כפית תמצית וניל אמיתית זרעי צ'יה ברא כף כפית סירופ מייפל אמיתי קורט מלח הימלאיה דק אופן ההכנה: בקלחת על אש נמוכה לערבב את כוס שיבולת השועל עם חלב השקדים וקורט מלח ולהביא לרתיחה. להוסיף את יתר הרכיבים חוץ מהגולדן ברי, ולהמשיך לערבב למשך מספר דקות. להוריד מהאש ולהעביר את הדייסה לקערה, לקשט עם כף גולדן ברי. גולדן ברי- דובדבן אהבה אחד מהיבולים הקדומים של בני האינקה שזוכים לכבוד רב בפרו. הדובדבנים מכילים שילוב רב עוצמה של ויטמינים, מינרלים ותרכובות מזינות.

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=