ברא צמחים - ספר מתכונים
עוגת גזר ׳נאה׳ עטופה בקרם אסאי רכיבים לבסיס: כוס גזר מגורר כוסות אגוזי מלך 1.5 כוסות תמרים מזן מג׳הול (ללא החרצן) 1.5 כפית ג׳ינג׳ר מגורר (אופציונאלי) קורט מלח רכיבים לקרם: כוס וחצי קרם קוקוס כפות שמן קוקוס 2 כפות סירופ מייפל/סירופ אגבה 4 רבע כוס מיץ לימון טרי אבקת אסאי ברא כ פית גדושה של אופן ההכנה: מכניסים את רכיבי הבסיס למעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד, מעבירים לתבנית ומשטחים בעזרת הידיים. מכניסים את התבנית למקפיא עד סיום הכנת הקרם. מעבירים לבלנדר את רכיבי הקרם ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מזלפים את קרם האסאי על בסיס העוגה ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות על מנת שהקרם יתמצק מעל העוגה. האסאי עשיר בחומצות ,9- , ו 6 ,3 אמינו, אומגה סיבים, נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים. עושר שהופך אותו לאחד המאכלים הבריאים והמזינים ביותר בטבע אסאי ברי- שליט האמזונס
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=