ברא צמחים - ספר מתכונים
רכיבים: כוס זרעי דלעת (לא קלויים) כוס תמרים מזן מג׳הול - מגולענים אבקת עשב חיטה ברא כפית שטוחה של אבקת מאצ׳ה ברא חצי כפית לרוטב השוקולד: רבע כוס שמן קוקוס רבע כוס מייפל אמיתי חצי כוס אבקת קקאו רואו אופן ההכנה: בבלנדר קטן מעבדים את זרעי הדלעת יחד עם התמרים, עשב החיטה והמאצ'ה, עד למיזוג חלק של הרכיבים. מעבירים את המסה לתבנית ומשטחים. הכנת השוקולד: מערבבים היטב את כל רכיבי השוקולד בקערה, ושופכים על משטח זרעי הדלעת עד לכיסוי מלא. מכניסים למקרר לשעה-שעתיים לפחות וחותכים לריבועים. חטיפי מאצ׳ה ועשב חיטה בציפוי שוקולד נא תה המאצ'ה הוא הרבה יותר מחליטת עלים, אלא אבקה של העלים עצמם! כל לגימה מעשירה את גופינו בכלורופיל, ביופלבנואידים ונוגדי חמצון רבי עוצמה מאצ׳ה- התה היפני הקסום
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=