ברא צמחים - ספר מתכונים
גלידת 'אינסטנט' אננס-לימון-כלורלה (אין צורך במכונת גלידה) רכיבים: כוס קרם קוקוס 1 שעות לפחות) 3 כוס קשיו (להשרות מראש 3/4 כפות סירופ מייפל טבעי 5 מיץ מלימון אחד כוס קוביות אננס כלורלה ברא כ פית אבקת 1 כוס קוביות קרח אופן ההכנה: להעביר את כל הרכיבים לבלנדר ולעבד עד למרקם הרצוי ולהעביר לקערה. לקישוט הגלידה ניתן לפזר מעל חופן גולדן ברי. בתאבון! pineapple כלורלה מלכת האצות אצה חד תאית המכילה חלבון זמין, 70% עד חומצות אמינו חיוניות, מגוון נוגדי חמצון, כלורפיל וויטמינים חיוניים לגוף.
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=