חוברת פינוקי החורף של ברא צמחים

מרק תירס מנות 4 רכיבים: כוסות גרגרי תירס 3.5 בצלים סגולים קצוצים 2 כף שמן זית 1 כף גדושה + כוסות מים 2 / כוסות ציר ירקות 2 של אבקת מרק טבעית כוס חלב קוקוס/אורז 1 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 2 קטנות כף קמח טפיוקה 1 מלח הימלאיה ופלפל שחור לפי הטעם הוראות הכנה: להשחים את הבצל עם שמן הזית, להכניס את ציר הירקות ואת תפוחי האדמה החתוכים, לסגור את המכסה ולבשל עד שהמרק מגיע לרתיחה. להנמיך את האש, להוסיף את גרגרי התירס ולערבב. בקערה קטנה לערבב טוב את כף קמח הטפיוקה עם חלב הקוקוס/אורז, המלח והפלפל ולהוסיף לסיר. להעלות לאש גבוהה ולבשל עד רתיחה. להשאיר את המכסה סגור לרבע שעה לפחות בכדי לתת לטעמים להתחזק. להעביר לקערה ולקשט עם כוסברה או פטרוזיליה קצוצה.

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=