חוברת פינוקי החורף של ברא צמחים
הוראות הכנה: להכין את פסטת האורז לפי הוראות היצרן. להוסיף את הבצל, הגזר והפטריות כפות שמן זית, 2 למחבת יחד עם לערבב ולבשל עד שהירקות מתרככים. להוסיף את שיני השום ולערבב עוד קצת. להוסיף את עלי הקייל והעגבניות, את רסק העגבניות, את חלב הסויה/שיבולת שועל, את התבלינים ואת מלח ההימלאיה והפלפל השחור. 5 לערבב ולבשל על אש בינונית לעוד דקות עד שכל הרכיבים מתמזגים יחד. את הפסטה המוכנה לסנן מהמים (לא לשטוף אותה) ולערבב טוב עם רוטב הירקות. *לשדרוג המנה ניתן לבזוק מעל חופן נדיב של צנוברים.
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=