חוברת פינוקי החורף של ברא צמחים

הוראות הכנה: לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן בסיר עם שמן זית עד שהקוביות מתרככות. להוסיף שיני שום קצוצות, אבקת צ'ילי, כמון, כוסברה, חרדל, אבקת מרק טבעית, ושורש ג'ינג'ר מגורר. לערבב כדקה שהטעמים יתחילו להתפשט. להוסיף גאראם מסאלה וכורכום ולערבב דקה- שתיים. להוסיף ליטר וחצי מים, את העגבניות החתוכות, עדשים וקרם הקוקוס. לערבב הכל יחד ולתת לתבשיל להגיע לרתיחה. לאחר רתיחה להנמיך את האש, לסגור את הסיר ולתת לתבשיל להתבשל כחצי שעה. לטעום מידי פעם ולבדוק. לאחר שהתבשיל מוכן, להוסיף מעל מיץ משני לימונים ואת עלי התרד ולערבב.

RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=