סופר מוס שוקולד בניחוח תפוז מצרכים: *מנה אישית* אבוקדו רך 1 כפות) 5 מ"ל חלב שיבולת שועל (או 80 כפות סירופ מייפל טבעי (ניתן לשחק 3 עם המתיקות) כפות אבקת קקאו נא אורגני 5 כפית גדושה אבקת ריישי כפית תמצית תפוז אופן הכנה: לעבד את הרכיבים במעבד מזון או בלנדר קטן עד לקבלת מרקם קרמי להעביר לכוס ולהינות! *טיפ לשדרוג: מומלץ לקשט עם שבבי קקאו נא אורגני לעוד תוספת שוקולדית נטורפתית ורואו פוד שפית מורן פלד טבלוביץ’
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=