סופר תבשיל מצרכים והכנה: קהל המטרה של המתכון הנ״ל הוא ילדים :) בעיקר ילדים שלא אוהבים לאכול ירקות, מרקים וקטניות עשויים לסבול מחסר תזונתי. איך לעזור להם להשלים את החסר ולא בצורת תרופה? יוצאים לגינה - קוטפים צרור עלי מורינגה טריים / כף אבקת מורינגה אורגנית. את צרור דק׳. ניתן להוסיף שאריות ירקות מהמטבח - 20 כוסות מים 4 - עלי המורינגה מבשלים ב עלי תירס, עלי כרובית, עלי ארטישוק סלרי או שומר. מסננים את המים היטב, כעת הגוון שלהם ירוק ויפה. כפות גהי איכותי עם כפית של כורכום משובח וקורט 2 בסיר נפרד מחממים קלות פלפל שחור - שילוב זה יצור יעילות גבוה במיוחד של הכורכומין לצד העלאת זמינות ביולוגית של ויטמינים ומינרלים מהעלים הירוקים וכמו כן יטשטש את הצבע הירוק של העלים שמרתיע ילדים. כוסות אורז (מלא או לבן) ניתן להחליף בקינואה/פריקי/ גריסי שעורה או גריסי 1.5 נוסיף שיבולת שועל או בורגול... (רק חשוב שיהיה לטעמו של הילד, אם צריך גם פתיתים מתקבל) דק בהתאם לצורך והאוכל מוכן טעים ועשיר בסופר-פוד לילד הבררן. 20-40 נבשל מתאים גם למבוגר הבררן! ניתן להשתמש בציר גם למרק, או כנוזל להכנת בצקים ללחם וחלה. הרבליסט קליני עדו קרן
RkJQdWJsaXNoZXIy MjgzNzA=