מרק שורשים ליום סגריר - bara

מרק שורשים ליום סגריר

מצרכים ל-4 מנות:

2 כוסות קרם קוקוס
1 כוס פרחי כרובית לבנה טרייה
1 לפת
2 יחידות ארטישוק ירושלמי
1 בצל בינוני
3 שיני שום
2 תפוחי אדמה
2 גזרים
2 יחידות שורש סלרי
1 כפית אבקת לוקומה ברא

הוראות הכנה:

לחתוך את הבצל והשום ולטגן על מחבת עד להזהבה קלה עם 2 כפות שמן זית.
לאחר מכן לקלף ולחתוך את יתר הירקות והשורשים ולהעביר אותם לסיר. למלא את הסיר במים עד מעל לכיסוי ולהביא לרתיחה.
לאחר הרתיחה, להוסיף כפית מלח הימלאיה ולהמשיך לבשל עד לריכוך (בין 40 דקות לשעה).
להוריד מהאש ובעזרת בלנדר מוט לרסק עד לקבלת מרקם קטיפתי.
להוסיף לסיר את הבצל והשום המוזהבים יחד עם קרם הקוקוס וכפית אבקת לוקומה, פלפל שחור ולפי הטעם תוספת של מלח הימלאיה.
להכניס לבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי.

*טיפ! להסמכת המרק ניתן להוסיף לכל קערת מרק (מוכן) כף של זרעי צ’יה לערבב ולהמתין כ-5 דקות. תוספת של זרעי הצ’יה תעניק למנה חומצות שומן חיוניות,סיבים תזונתיים ומרקם נהדר!

בתיאבון!

הדפס   |  
  |  
מאמרים נוספים:
Call Now Button