קונים ב-400 ₪ משלמים רק 300 ₪! משלוח חינם בהזמנה מעל 200 ש"ח

גרנולה מאקה עם יוגורט קוקוס וקונפיטורת מנגו אוכמניות – מתכוני השף

בואו להוסיף לגרנולה הביתית שלכם קצת מאקה של ברא צמחים, שחר תמיר במתכוני השף מדגים איך לשדרג לכם את הגרנולה בקלות ובבריאות.

מרכיבים לגרנולה

2 כפות מאקה של ברא צמחים

200 ג’ שיבולת שועל מלאה

50 ג’ זרעי דלעת

50 ג’ זרעי חמנייה

30 ג’ אגוזי ברזיל, קצוצים גס

30 ג’ אגוזי קשיו, קצוצים גס

30 מ”ל שמן קוקוס מומס

30 מ”ל דבש או סילאן

30 ג’ אבקת מאקה

קורט מלח ים

יוגורט קוקוס מוקצף

200 ג’ יוגורט קוקוס ללא תוספות

50 מ”ל חלב קוקוס

1 ג’ לסיטין (אבקת אמולסיה)

 

קונפיטורת מנגו–אוכמניות

100 ג’ מנגו קצוץ

50 ג’ אוכמניות טריות או קפואות

20 ג’ סילאן

10 מ”ל מיץ לימון

10 מ”ל מים

 

קרם חמאת שקדים

  • 50 ג’ חמאת שקדים טבעית
  • 20 מ”ל דבש או סילאן
  • מעט מים לאידוי המרקם (5–10 מ”ל)
  • קישוטים
  • זרעי צ’יה של ברא צמחים  (1 כף)
  • שבבי קוקוס קלויים (20 ג’)
  • מיקרו־גרינס (מיקרו־נבטי כוסברה/נענע)
  • פרחי מאצ’ה (אבקת תה מאצ’ה לנגיעות צבע)

 

 

אופן ההכנה – גרנולה מאקה

  1. למחמם תנור ל-100 מעלות.
  2. לערבב בקערה שיבולת שועל, זרעי דלעת, זרעי חמנייה ואגוזים.
  3. בקערה נפרדת אני להכיןאת  תערובת השמן, הדבש ואבקת המאקה של ברא צמחים, לשטח על התערובת היבשה ולערבב היטב.
  4. לשטח את הכל בשכבה דקה על תבנית עם נייר אפייה, אופה 15–18 דק’ תוך ערבוב חצי דרך.
  5. לכבות את התנור ומשאיר את הגרנולה בתוכו ל-30–60 דק’ לייבוש איטי. לקרר ואז לנפות  קלות

הכנת היוגורט – יוגורט קוקוס מוקצף

  1. לחמם בסיר קטן יוגורט עם חלב קוקוס עד 40 °C.
  2. מוסיף לסיטין, מניח בקערה רחבה ויוצר קצף עם בלנדר מוט עד לקבלת “קצף יוגורטי” יציב. שומר בצד

 

קונפיטורת מנגו–אוכמניות

  1. בסיר קטן לבשל מנגו, אוכמניות, סילאן, לימון ומים על להבה בינונית כ-8 דק’ עד ריכוך והרמוניה.
  2. להעביר את הבלילה למעבד מזון לטחינה חלקה, לצנן ולהעביר לשק זילוף.
  3. קרם חמאת שקדים
  4. לערבב חמאת שקדים ודבש, להוסיף מעט מים עד מרקם קרמי לצינון בשק זילוף. לשמור בטמפרטורת חדר.

 

הרכבה סופית

  1. אני יוצר טבעת גרנולה מרוכזת במרכז הצלחת (או שורה קווית).
  2. בעזרת שק זילוף אני מזלף נקודות קונפיטורת מנגו–אוכמניות על פני הגרנולה ובבסיסה.
  3. מזלף חוליות של קרם חמאת שקדים בין הנקודות.
  4. להווסיף מעל ויוצר “גלים” עם יוגורט מוקצף.
  5. לפזר זרעי צ’יה של ברא צמחים ושבבי קוקוס.
  6. לסיים בפיזור עדין של אבקת מאצ’ה ועלה מנענע

 

מוצרים שיכולים לעניין אותך

סמבוק שחור אורגני | NIGRA FRUITS POWDER ORGANIC SAMBUCUS

תוספת טעימה ובריאה לכל המשפחה
200 ג' |  55 ל־100 ג'

אבקת מאקה טריקולור אורגנית | Organic Tri-color Maca powder

להזין את מאגרי האנרגיה!
200 ג' |  85 ל־100 ג'

התחברות לאתר

או

הרשמה לאתר

או