דייסת שיבולת שועל חורפית
רכיבים:
1 כוס שיבולת שועל מלא
2 כוסות חלב שקדים/ אורז
2 גזרים קלופים ומגוררים
1 תפוח אדום חתוך לקוביות קטנות
2 כפות גוג’י ברי ברא
כף חמוציות מיובשות ברא
1 כפית פירות ארוניה ברי ברא
1/2 כפית אבקת מאצ’ה ברא
1/2 כפית אבקת קינמון
1 כפית תמצית וניל אמיתית
כף זרעי צ’יה ברא
כפית סירופ מייפל אמיתי
קורט מלח הימלאיה דק
הוראות הכנה:
בקלחת על אש נמוכה לערבב את כוס שיבולת השועל עם חלב השקדים וקורט מלח ולהביא לרתיחה, להמשיך לערבב למשך מספר דקות ולהוסיף תוך כדי את יתר הרכיבים (חוץ מהפולן). להוריד מהאש ולהעביר את הדייסה לקערה. לקשט עם כפית פולן.