קונים ב-400 ₪ משלמים רק 300 ₪! משלוח חינם בהזמנה מעל 200 ש"ח

דלורית צלויה עם סמבוק שחור, קמבוצ'ה, לוונדר וקרם דלורית – מתוך מתכוני השף

ניסיתם כבר צ'יפס דלורית עם בזיקה של סמבוק שחור של ברא צמחים מעל? השף שחר תמיר מדגים עם סבינה וולדמן

מרכיבים

1 דלורית קלופה חתוכה לאורכים

פרחי סמבוק טריים או מיובשים

  • קמבוצ'ה ביתית
  • פרחי לוונדר
  • חמאת שקדים / שמן זית
  • חומץ תפוחים
  • מלח ים, פלפל שחור
  • סוכר קוקוס/סילאן
  • קרם דלורית: דלורית צלויה, קרם קוקוס, אגוז מוסקט, מלח

אופן הכנה:

  1. לצלות פרוסות דלורית על גריל פחמים או בתנור עם שמן זית ופרחי לוונדר.
  2. לבשל קרם דלורית מסונן מדלורית קלויה, קרם קוקוס ותיבול.
  3. להכין ויניגרט קמבוצ’ה – חומץ תפוחים, קמבוצ’ה, שמן זית וסוכר קוקוס.
  4. לפזר פרחי סמבוק טריים לקישוט.
  5. לסדר בצלחת אמנותית עם כתמים של קרם, קוביות דלורית, צ'יפס דק מהקליפה, ופרחים.

ציוד:

  • גריל/תנור
  • בלנדר מוט
  • מנדולינה לצ'יפס
  • קערות הגשה עמוקות

מוצרים שיכולים לעניין אותך

סמבוק שחור אורגני | NIGRA FRUITS POWDER ORGANIC SAMBUCUS

תוספת טעימה ובריאה לכל המשפחה
200 ג' |  55 ל־100 ג'

מאקה טריקולור אורגנית (כמוסות) | Organic Tri-Color Maca capsules

להזין את מאגרי האנרגיה!
60 כמוסות |  2.45 לכמוסה

התחברות לאתר

או

הרשמה לאתר

או