שלוקים ביתיים בריאים עם אבקת אשווגנדה של נטע ליבנה
מאת: נטע ליבנה
תאריך פרסום: 13.06.25
נטע ליבנה עם מתכון כיפי וקל לקינוח קיצי שילדים ומבוגרים יאהבו
הצגת פוסט זה באינסטגרם
איך מכינים:
שלוקים בטעם מנגו בננה
1 ו-1/2 כוסות קוביות מנגו
1/2 כוס קוביות בננה קפואה
½ כף אבקת אשווגנדה
1 כוס מים
שלוקים בטעם תות ופטל שחור
1 כוס תותים קפואים
1 כוס פטל שחור קפוא
½ כף אבקת אשווגנדה
1 כוס מים
הוראות הכנה
מכניסים את כל המרכיבים של הטעם הרצוי לכוס בלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
בעזרת משפך קטן מעבירים את השייק שנוצר לשקיות שלוקים, משאירים ס”מ רווח מקצה השקית וסוגרים היטב.
מעבירים לפריזר ללפחות 4 שעות ומגישים.