קנה ב 250 ₪ שלם 200 ₪ על כל מוצרי האתר עולם הפטריות של ברא צמחים

משחה להקלה מהירה ן Procto Fast Action – relief cream

משחה להקלה מהירה

הנוסחה נבדקה דרמטולוגית ונמצאה מתאימה לעור רגיש.

30 מ”ל
משחה ייחודית להרגעת עור מגורה ולשיפור ההיגיינה של העור באזור פי הטבעת. המשחה צמיגה ובעלת כושר הצמדות מעולה לעור. עשירה בשמנים צמחיים ותמציות צמחים, לריכוך, הזנה וטיפול בעור.

 

יתרונות הפורמולה:

  • הפורמולה עשירה בתמציות צמחים ייעודיים הידועים בכושר ההרגעה שלהם על עור מגורה
  • המרקם המיוחד של המשחה הינו בעל כושר הצמדות מעולה לעור גם בתנאי לחות.
  • מועשרת בשעוות ושמנים מובחרים מן הצומח: ?

 

רכיבים

  • שמן חוחובה
  • Jojoba Seed Oil
  • תמצית קומפרי
  • Symphytum off
  • תמצית שרף מור
  • Commiphora myrrha
  • סנטלה
  • Centella Asiatica
  • אלת המסטיק
  • Pistacia Lentiscus
  • פרופוליס
  • Propolis

 

הוראות שימוש:

יש לנקות את האזור לפני השימוש, לשטוף וליבש בעדינות. להשתמש 1-2 פעמים ביום, ובפרט בערב לפני השינה! למרוח בשכבה אחידה על אזור פי הטבעת, ולהניח לה להתייבש במשך כ 30 שניות. ניתן לחזור על השימוש בהתאם לצורך.

* לשימוש חיצוני, למריחה בלבד, התכשיר אינו מיועד להחדרה לפי הטבעת * מוצר זה הינו תמרוק ולא תרופה ואינו מיועד לטיפול במחלות.

 

מחקרים

תמצית קומפרי (Symphytum off)
לצמח הקומפרי קיים שימוש ברפואת הצמחים המסורתית מזה מאות שנים. הוא נחשב לאחד מצמחי המרפא החשובים ביותר לאיחוי ולשיקום רקמות דלקתיות ופגועות בזכות הרכיב מחקר קליני כפול-סמיות ומבוקר-פלסבו עדכני (2012) אושש את תכונותיו של הקומפרי כמאיץ החלמת רקמות עור פגועות במקרי פציעות וחבלות עוריות. בשימוש חיצוני מסייע הצמח בטיפול והקלה על מגוון בעיות עור, כגון: אקנה, אקזמה, פסוריאזיס, טחורים ופיסורות.

 

תמצית שרף מור (Commiphora myrrha)

שרף המור מוכר זה אלפי שנים גם בשימושיו הרפואיים, בין היתר במקרים של פצעים וכיבים שונים בעור. ברפואה הסינית המסורתית (Mo yao), שרף המור מוגדר בעל אופי מר ויבש, והוא משמש לטיפול מקומי בפצעים כרוניים של העור
השרף והשמנים האתרים שבו נחשבים לחומרים מחטאים מהחזקים ביותר בעולם הצומח, בעלי תכונות עוצמתיות נוגדות חיידקים ופטריות. שרף המור יוצר שכבת הגנה עדינה ומבודדת מעל רקמות עור פגועות ובכך משפר את תהליך הריפוי הטבעי של העור.

 

סנטלה Centella Asiatica
הסנטלה הוא צמח רב שנתי, הגדל בהרים בגובה של כ-600 מ’ מעל פני הים. הצמח נפוץ בהודו, מדגסקר, סרי לנקה, אפריקה, אוסטרליה, סין ואינדונזיה. לסנטלה מיוחסות תכונות ריפוי למחלות עור שונות ומגוונות, בעל תכונות אנטי דלקתיות, מסייע באיחוי ושיקום רקמות פגועות.

 

פרופוליס Propolis
הפרופוליס מופק משרף צמחים דביק בצבע חום-צהוב, שאותו אוספות הדבורים באמצעות משטח רגליהן האחוריות מגזעי עצים, גבעולים וחלקי צמח אחרים. הפרופוליס משמש את הדבורים לציפוי סדקים בדפנות הפנימיות של הכוורת ולתיקונם, לשמירה על “גוף” הכוורת מפני גדילה של בקטריות ווירוסים שונים ולמניעת חדירה של מזיקים. לאחר שהבחינו ביכולות החיטוי שלו, היוונים הקדמונים נהגו להשתמש בפרופוליס לטיפול בפצעים מוגלתיים, מורסות, כיבים וגידולים שונים. כיום השימוש בפרופוליס נפוץ מאוד ברחבי העולם. אפשר למצוא את החומר בצורות רבות – כמרכיב במסטיק לעיסה, בקוסמטיקה, בקרמים, בטבליות וכתוסף תזונה

 

משתתף במבצע

מחיר: 65 ₪