חטיפי מאצ’ה ועשב חיטה בציפוי שוקולד נא
רכיבים:
כוס זרעי דלעת (לא קלויים)
כוס תמרים מזן מג’הול- מגולענים
כפית שטוחה של אבקת עשב חיטה ברא
חצי כפית אבקת מאצ’ה ברא
לרוטב השוקולד: רבע כוס שמן קוקוס, רבע כוס מייפל אמיתי וחצי כוס אבקת קקאו RAW
אופן ההכנה:
בבלנדר קטן מעבדים את זרעי הדלעת יחד עם התמרים, עשב החיטה והמאצ’ה, עד למיזוג חלק של הרכיבים.
מעבירים את המסה לתבנית ומשטחים.
הכנת השוקולד: מערבבים היטב את כל רכיבי השוקולד בקערה, ושופכים על משטח זרעי הדלעת עד לכיסוי מלא.
מכניסים למקרר לשעה-שעתיים לפחות וחותכים לריבועים.
בתיאבון!