עקב עומס הזמנות על האתר, ייתכנו עיכובים בזמני המשלוח קונים ב 400 ש"ח ומקבלים במתנה 100 ש"ח בהתאם לתקנון תוכן לחיזוק הגוף והנפש מהיום קונים יותר משלמים פחות, הנחת כמות על מגוון מוצרים נבחרים באתר

חטיפי מאצ’ה ועשב חיטה בציפוי שוקולד נא

רכיבים:
כוס זרעי דלעת (לא קלויים)
כוס תמרים מזן מג’הול- מגולענים
כפית שטוחה של אבקת עשב חיטה ברא
חצי כפית אבקת מאצ’ה ברא
לרוטב השוקולד: רבע כוס שמן קוקוס, רבע כוס מייפל אמיתי וחצי כוס אבקת קקאו RAW


אופן ההכנה:
בבלנדר קטן מעבדים את זרעי הדלעת יחד עם התמרים, עשב החיטה והמאצ’ה, עד למיזוג חלק של הרכיבים.
מעבירים את המסה לתבנית ומשטחים.
הכנת השוקולד: מערבבים היטב את כל רכיבי השוקולד בקערה, ושופכים על משטח זרעי הדלעת עד לכיסוי מלא.
מכניסים למקרר לשעה-שעתיים לפחות וחותכים לריבועים.

בתיאבון!

התחברות לאתר

או

הרשמה לאתר

או