אייס שוקו מאקה של נטע ליבנה
מאת: נטע ליבנה , דיאטנית קלינית
תאריך פרסום: 02.07.25
בא לכם שוקו קר ומרענן ליום קיץ חם? נטע ליבנה עם מתכון כיפי לברד קר עם המוצר החדש של ברא צמחים – אבקת שוקו מאקה. נהדר לילדים ומושלם בתור פינוק למבוגרים.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
איך מכינים שוקו מאקה קר?
1 כוס קוביות קרח
¾ כוס חלב שאוהבים
1 כף קקאו מאקה של ברא
2 כפות מים רותחים
אופן ההכנה:
ממיסים את אבקת הקקאו מאקה במים רותחים.
מעבירים ביחד עם יתר המרכיבים לכוס בלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם שאוהבים