חטיפי מאצ'ה ועשב חיטה בציפוי שוקולד נא - bara

חטיפי מאצ’ה ועשב חיטה בציפוי שוקולד נא

רכיבים:

כוס זרעי דלעת (לא קלויים)
כוס תמרים מזן מג’הול- מגולענים
כפית שטוחה של אבקת עשב חיטה ברא
חצי כפית אבקת מאצ’ה ברא
לרוטב השוקולד: רבע כוס שמן קוקוס, רבע כוס מייפל אמיתי וחצי כוס אבקת קקאו RAW

אופן ההכנה

בבלנדר קטן מעבדים את זרעי הדלעת יחד עם התמרים, עשב החיטה והמאצ’ה, עד למיזוג חלק של הרכיבים.
מעבירים את המסה לתבנית ומשטחים.

הכנת השוקולד: מערבבים היטב את כל רכיבי השוקולד בקערה, ושופכים על משטח זרעי הדלעת עד לכיסוי מלא.
מכניסים למקרר לשעה-שעתיים לפחות וחותכים לריבועים.
בתיאבון!

הדפס   |  
  |  
מאמרים נוספים:
Call Now Button