מוס שוקולד עם קורדיספס של אסי רוז
מוס השוקולד האלוהי שלי שילבתי את פטריית הקורדיספס המופלאה של ברא צמחים, היא אדפטוגנית מדהימה המעניקה לנו חיות וחיוניות ומלאה בסגולות טובות לגופנו, אבקת הקורדיספס של ברא מכילה את כל חלקי הפטרייה ואפשר לשלב אותה במגוון רחב של מאכלים, להעביר אותה חימום ואפילו לשלב אותה במשקאות, בכל דרך שתבחרו תקבלו ביס מושלם ועוצמתי
הצגת פוסט זה באינסטגרם
מוס שוקולד משגע ובריא שכולו ארוחה:
עבור 2 מנות:
• כוס יוגורט ניטרלי מכל סוג (כמובן שאפשר גם טבעוני)
• שתי כפות חלב מועדף.
• כף סירופ מייפל או כל ממתיק מועדף.
• קורט קטן של מלח.
• שתי כפות אבקת קקאו נא של ברא צמחים
• שתי כפיות מלאות סה״כ 8 גרם של אבקת קורדיספס של ברא צמחים. (סה״כ שתי מנות)
• 4 כפיות של זרעי צ׳יה (לא חובה מוסיף המון מרקם וערך תזונתי)
• תוספות מועדפות לפי טעמכן האישי: פירות טריים/יבשים, ממרחי אגוזים למינהם וכו…
אופן ההכנה:
נכניס אל מעבד מזון את היוגורט עם הקקאו, הסירופ מייפל, החלב, המלח והאבקת קורדיספס ונטחן עד לקבלת איחוד כל המרכיבים.
נעביר את הבלילה שטחנו לשתי קערויות הגשה שלכל אחת נוסיף שתי כפיות של זרעי צ׳יה ונערבב אותם בתוך הבלילה.
נכסה את הקעריות ונכניס אותן למקרר למינימום של 3 שעות אני ממליצה להשאיר אותן במקרר ללילה.
נוציא מהמקרר נקשט בתוספות שבחרנו או שנבחר לאכול ללא תוספות ונגיש באהבה גדולה ליום מלא חיוניות ועוצמה.
אפשר לשמור במקרר מכוסה ללא תוספות במשך 5 ימים.