פונץ' פירות-על חגיגי - bara

פונץ’ פירות-על חגיגי

רכיבים(כמות ל10-12 כוסות):

שני בקבוקי יין אדום יבש
500 מ”ל מיץ תפוחים טבעי
כוס מיץ תפוזים טבעי
1 תפוח אדום חתוך לקוביות
1 תפוז קלוף מפולח לפלחים
2 כפות גוג’י ברי ברא
כף גולדן ברי ברא
כף פירות ארוניה ברי ברא
כף חמוציות
1 כפית אבקת אסאי ברא
5 מקלות קינמון
מעט כוכבי אניס (לא חובה)

הוראות הכנה:

לערבב את כל הרכיבים יחד בסיר גדול על אש קטנה עד לרתיחה.

לתת לפונץ’ להתקרר לטמפרטורה בה יהיה ניתן לשתות בהנאה.

 

טיפ!
במידה ומעוניינים להכין פונץ’ ללא אלכוהול, ניתן להחליף את היין בליטר וחצי מיץ תפוחים טבעי.

הדפס   |  
  |  
מאמרים נוספים:
Call Now Button