קונים ב-400 ₪ משלמים רק 300 ₪! משלוח חינם בהזמנה מעל 200 ש"ח

מתכון לקקאו חם עם פטריית קורדיספס ורעמת האריה

מאת: הגר ארטשטיין , נטורופתית ברא צמחים

בואו לנסות מתכון מפתיע של משקה קקאו חם וטעים עם מרכיבי בריאות מיוחדים – אבקת פטריות של ברא צמחים! הגר ארטנשטיין התארחה בתכנית טרנד טיים של יעל כרמון ואורטל בניסטי ובישלה להן משקה עם ריח נהדר והמון יתרונות בריאותיים. קחו משקה טעים והפכו אותו גם להיות בריא ומזין! החום עוזר למרכיבים בפטריות לצאת ולכן ההמלצה היא לבשל את הקקאו עם הפטריות כמה דקות. אגב למי שמוטרד – הטעם של הפטריות לא מורגש כלל!

המתכון המלא ל-2 מנות משקה:

200 מ"ל משקה שיבולת שועל

2 כפות קקאו נא של ברא צמחים

1 כפית אבקת מאקה טריקולור ברא צמחים

כפית אבקת קורדיספס

כפית אבקת רעמת האריה

1 כפית מייפל טבעי

50 גרם (חצי חבילה) של שוקולד מריר איכותי, לפחות 70% קקאו – אופציונאלי

כפית חמאת קקאו מומסת (לא חובה)

הוראות הכנה

לחמם את המשקה שיבולת שועל על האש, להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב היטב. למזוג לספל ולהנות!

מוצרים שיכולים לעניין אותך

קנו ב-400 שלמו 300

אבקת קורדיספס | Cordyceps Sinensis

כי יש פטרייה, ויש פטרייה של ברא!
קנו ב-400 שלמו 300

אבקת ריישי | Ganoderma lucidum

כי יש פטרייה, ויש פטרייה של ברא!
קנו ב-400 שלמו 300

אבקת רעמת האריה | Hericium erinaceus

כי יש פטרייה, ויש פטרייה של ברא!

התחברות לאתר

או

הרשמה לאתר

או