מתכון לקקאו חם עם פטריית קורדיספס ורעמת האריה
בואו לנסות מתכון מפתיע של משקה קקאו חם וטעים עם מרכיבי בריאות מיוחדים – אבקת פטריות של ברא צמחים! הגר ארטנשטיין התארחה בתכנית טרנד טיים של יעל כרמון ואורטל בניסטי ובישלה להן משקה עם ריח נהדר והמון יתרונות בריאותיים. קחו משקה טעים והפכו אותו גם להיות בריא ומזין! החום עוזר למרכיבים בפטריות לצאת ולכן ההמלצה היא לבשל את הקקאו עם הפטריות כמה דקות. אגב למי שמוטרד – הטעם של הפטריות לא מורגש כלל!
המתכון המלא ל-2 מנות משקה:
200 מ"ל משקה שיבולת שועל
2 כפות קקאו נא של ברא צמחים
1 כפית אבקת מאקה טריקולור ברא צמחים
כפית אבקת קורדיספס
כפית אבקת רעמת האריה
1 כפית מייפל טבעי
50 גרם (חצי חבילה) של שוקולד מריר איכותי, לפחות 70% קקאו – אופציונאלי
כפית חמאת קקאו מומסת (לא חובה)
הוראות הכנה
לחמם את המשקה שיבולת שועל על האש, להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב היטב. למזוג לספל ולהנות!