סלט סלק ופולי חומוס ברוטב טחינה-עשב שעורה
רכיבים למנה אחת:
חופן עלי רוקט
1 כף גוג’י ברי ברא (רצוי להשרות מראש לפחות שעה במים חמימים)
2-3 סלקים מבושלים (*טיפ – ניתן לרכוש סלק מבושל מוכן בוואקום) חתוכים לקוביות
2 מקלות סלרי חתוך דק
2-3 עלי בצל ירוק חתוכים
כוס פולי חומוס מוכנים מראש
לרוטב טחינה – עשב שעורה:
4 כפות טחינה מלאה
1 כפית אבקת עשב שעורה
כף סירופ מייפל אמיתי
כף מיץ מלימון טרי
כף חומץ תפוחים אורגני
מלח הימלאיה לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
טיפים! *אם יש צורך בעוד נוזלים בזמן הכנת הרוטב אפשר להוסיף מעט מים או עוד מיץ לימון. לערבב את כל רכיבי הסלט בקערה.
להכין את הרוטב בקערה נפרדת, למזוג על הסלט ולערבב היטב.
*מומלץ לקשט את הסלט בחופן גולדן בריז.