עוגת גזר ‘נאה’ עטופה בקרם אסאי
רכיבים לבסיס:
כוס גזר מגורר
1.5 כוסות אגוזי מלך
1.5 כוסות תמרים מזן מג’הול (ללא החרצן)
כפית ג’ינג’ר מגורר (אופציונאלי)
קורט מלח
רכיבים לקרם:
כוס וחצי קרם קוקוס
2 כפות שמן קוקוס
4 כפות סירופ מייפל/ סירופ אגבה
רבע כוס מיץ לימון טרי
כפית גדושה של אבקת אסאי ברא
אופן ההכנה:
מכניסים את רכיבים בסיס העוגה למעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד, מעבירים את בסיס העוגה לתבנית, משטחים את הבסיס בעזרת הידיים ומכניסים את התבנית למקפיא עד סיום הכנת הקרם. מעבירים לבלנדר את רכיבי הקרם, ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מזלפים את קרם האסאי על בסיס העוגה ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות על מנת שהקרם יתמצק מעל העוגה.
בתיאבון!