‘מאקה לאטה’
רכיבים:
1 כוס חלב שקדים
1/4 כפית אבקת קינמון
1 כפית סירופ מייפל אמיתי
1 כפית אבקת מאקה פרימיום אורגנית ברא
1 כפית אבקת לוקומה ברא
הוראות הכנה:
בסיר קטן לחמם את חלב שקדים עם אבקת הקינמון, אבקת המאקה והלוקומה ולבשל מספר דקות.
טיפ! רצוי לפני הוספת האבקות – לערבבן יחד עם מעט מים בשייקר עד להמסה על מנת שיתפרקו ולא ייווצרו גושים בבישול יחד עם החלב. להוסיף את כפית שמן הקוקוס ולערבב. לבסוף להוסיף כפית מייפל להמתקת המשקה. להעביר לספל ולהגיש.