מרק פטריות וגריסים
4 מנות
רכיבים:
2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה
250 גרם פטריות שמפניון טריות, חתוכות לפרוסות דקות
1 בצל סגול בינוני, קצוץ דק
2 שיני שום, קצוצות
3 כפות קמח טפיוקה
2 כוסות ציר ירקות
1 כוס חלב שיבולת שועל
מלח הימלאיה ופלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
מוסיפים את פרוסות הפטריות לסיר יחד עם שמן הקוקוס, הבצל והשום ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את קמח הטפיוקה וממשיכים לערבב, מוסיפים לסיר את ציר הירקות ואת חלב שיבולת השועל, המלח והפלפל, מערבבים ומבשלים עד שכל הרכיבים מתאחדים.
טיפ: נסו להחליף את שקדי המרק המוכרים בפתיתי ספירולינה 5 לקבלת בוסט בריאותי טעים.